Olaplex Mini Hajkezelés

Tudtad, hogy a hajad kötései — diszulfid kötések — kisebb-nagyobb mértékben sérülnek a rendszeres hajszárítástól, hajsütéstől, fésülködéstől, UV-behatásoktól, valamint minden vegyszeres folyamattól, mint a festés, szőkítés és melír?

Ha nem foglalkozol a hajkötéseiddel, idővel egyre több roncsolódott, felbomlott kötés lesz a hajadban, emiatt a szerkezete meggyengül, a hajban lévő kémiai kötés elszakad a vegyszeres, UV-, hő- vagy mechanikai hatásoktól. Minél több a sérült kötés, annál szárazabb, fénytelenebb és egyre töredezettebb lesz a haj.

Az Olaplex segít megvédeni a haj kötéseit a károsodástól. Ha pedig már roncsolódtak, akkor képes helyreállítani azokat, hogy a hajad újra szép és élettel teli legyen. Hatása maradandó, hiszen nem kimosódó anyagokat tartalmaz, hanem a töredezett, roncsolt haj problémájára kínál végleges megoldást.

Kérdezd a fodrászod az OLAPLEX szabadalommal védett hajkötés sokszorozó és védő rendszeréről, ami egyedülállóan képes a haj már korábban sérült kötéseit újra helyreállítani, valamint megvédi a hajad egészségét és szerkezetét a roncsolódástól és károsodástól a hajfestés, szőkítés, melír előtt, alatt és után!

olaplex-mini-hajkezeles