KEVIN.MURPHY KEZELÉSEK – a természet legjava a bőrápolás tehnológiai összetevőivel

Molekuláris szinten kifejtett hatások által garantáltan javul a haj textúrája, természetes fénye, és nedvesség tartalma, valamint a haj és a fejbőr általános egészségi állapota. Kezeléseink kozmetiai szintű ápolást nyújtanak a haj és a fejbőr számára. Az AHA savak lehámlasztják az elhalt, száraz, durva részecskéket és a kezelések pótolják az elveszett nedvességet és erőt, garantáva a puha tapintású és csillogó hajat.

Válasszon igénye szerint a kezeléseink közül, hajának és fejbőrének kozmetikai ápolást nyújt a KEVIN.MURPHY EXPERIENCE.

A KEVIN.MURPHY hajkezelések ára 7990 Ft


ANTIAGEING

Hajra, amely hormonális, környezeti vagy kémiai öregedés hatásaiban szenved
Visszaállítja a száraz, sérült és elöregedett haj fiatalos fényét és rugalmasságát. 
 Ezt az ápolást a revitalizáló és a haj szerkezetét építő „immortelle” hatóanyag inspirálta, mely egy szalonkezelés formájában, kellemes masszázzsal és a Young.Again vonal termékeivel frissíti fel hajat. Ezzel újra fényessé és élettel telivé varázsolhatjuk a száraz hajvégeket.


ANGEL KMX

Vékony töredezett, lapos hajra
Növeli a volument és serkenti a hajnövést, egy vastagító és hidratáló súlytalan kezeléssel. A vékonyszálú lapos és száraz hajat, teltebbé, fényesebbé és könnyebben kezelhetővé teszi.


HYDRATE-ME KMX

Száraz, gyenge, töredezett hajra
Ez a hidratáló kezelés pótolja az elvesztett nedvességet és fényessé teszi a hajat. A vitaminok, az olajok és az önszerveződő lipidek, újraépítik a haj felszínét és szerkezetét. Újítsa meg a haját a C és E vitaminokban bővelkedő kakadu szilva kivonattal, mely a hajba zárja a nedvességet és fényessé teszi a hajszálakat.