Hajhosszabbítás

Hajhosszabbítás és hajdúsítás menete

Telefonos vagy személyes bejelentkezés után konzultációnk alkalmával megnézzük, hogy hajad alkalmas-e hajhosszabbításra hajdúsításra. Amennyiben igen, abban az esetben megtörténik a saját hajadhoz illő póthaj és hajhosszabbítás technika kiválasztása a fodrászatunkban.

Hajhosszabbításaink során a vendég hajának állapotától tesszük függővé, hogy melyik hajhosszabbítás technikát alkalmazzuk! Általában vendégeink 80%-a a hőillesztés technikát választja, hiszen ez a legdiszkrétebb és láthatatlanabb hajhosszabbítási technika.
Keratinos hajhosszabbításod hordhatod akár felfogva is, hisz nem láthatóak az illesztési pontok.

Nagyon rövid haj esetében vagy más problémás esetben kizárólag személyes konzultációt ajánlunk.

Hajhosszabbítás technikáink:

– Keratinos hőillesztés a Besthair saját technikája szerint:
(Saját hajhosszabbítási módszer szerint alkalmazzuk,
tehát nem hasonlítható össze az eddigiekben ismert hőillesztési avagy keratinos hajhosszabbítási technikával!)

– Hajfelvarrás
(nagyon dús hajkorona elérése esetében alkalmazzuk, humánus hajhosszabbítási technika, felfogva látható főleg rövidebb haj esetében)

Hajhosszabbítás technikáink közül általában a hőillesztést javasoljuk, amelyet saját módszer szerint készítünk el NEM a megszokott keratinos hajhosszabbítás módszer alapján.

Ez által Garantáltan Nincs: hajleégés, póthaj szálankénti hullás, tincs potyogás, megkopaszodás, saját haj károsodása és hullása.

Teljes körű garanciát vállalunk minden általunk készített hajhosszabbításra és tőlünk vásárolt póthajra, amennyiben megfelelően van kezelve és ápolva a hajhosszabbítás technika függvényében a póthaj!

Hozott hajból is dolgozunk!

Hírességek, akik a Besthair szalont választották...

Zimány Linda

Szabó Zsófia

Németh Dorottya

Kustánczi Lia

TOVÁBB

Szakmai cikkek, tippek, tanácsok

 • Szakmai cikkek

  • Olaplex Mini Hajkezelés

   Tudtad, hogy a hajad kötései — diszulfid kötések — kisebb-nagyobb mértékben sérülnek a rendszeres hajszárítástól, hajsütéstől, fésülködéstől, UV-behatásoktól, valamint minden vegyszeres folyamattól, mint a festés, szőkítés és melír? Ha nem foglalkozol a hajkötéseiddel,...
   Tovább
  • OLAPLEX: soha többé töredezett haj!

   Hozzánk is megérkezett a Magyarországon kevesek által ismert és használt OLAPLEX. Az Olaplex adalékanyagot szőkítéshez, festéshez keverjük, így a haj kötéseit megváltoztatva a töredezett élettelen haj úja egészséges fényes, töredezésmentes lesz GARANTÁLTAN! Hajfestések,...
   Tovább
  • Kizárólag KEVIN.MURPHY termékekkel dolgozunk…

   Szalonunkban kizárólag Kevin.Murphy minőségi hajápolási termékekkel készítünk el minden hajat, beleértve a festéseket is.A Kevin.Murphy festék az első méz alapú, ammónia és PPD mentes, Shea vajat és gránátalmát tartalmazó professzionalis hajfesték, mellyel a...
   Tovább
  • GENOKOZMETIKA bőröd fiatalságáért!

   A one.gen/o,1 a világon elsők között fejlesztette ki azt a kezelést, amely a bőr tulajdonságait genetikailag meghatározó biomarkereket és az egyéni életmód jellemzőit figyelembe véve ellensúlyozza a bőr öregedését meghatározó folyamatokat. Az emberiség...
   Tovább

Kövesd a Besthair Hajhosszabbító Stúdiót Facebookon, hogy időben értesülhess legújabb akcióinkról, szolgáltatásainkról, kedvezményeinkről!

Referencia videók